Кетъринг за Погача на Бебе

По стар български обичай, на 40-я ден след раждането на детето то се представя пред света. Смята се, че детето е пораснало достатъчно, за да не се разболява и „да не хваща лоши очи“. Тази чудесна традиция се спазва и до днес. За да бъде празникът още по-хубав много от младите роди се обръщат към нас, за да помогнем с кетъринга за бебешката погача.

Защо да изберете кетъринг за бебешка погача от White Bite?

  • Спестява се време – много от младите родители нямат нужното време, за да приготвят всичко необходимо за посрещането на гости. Използването на професионални услуги улеснява този процес многократно.
  • Гаранция за качество – използването на професионални кетъринг услуги за погача на вашето бебе гарантира високото качество на храната и напитките заради изискванията, които нашата кетъринг фирма покрива и дългогодишният ни опит, които са гаранция за високия ни професионализъм.
  • Разнообразна храна – големият избор от хапки и сандвичи улеснява организацията и гарантира удовлетвореността на гостите.
  • Опит – благодарение на дългогодишния ни опит, ние ще ви посъветваме и ще улесним организацията допълнително.Можете да разгледате и другите ни услуги като кетъринг за детски рождени дни
  • Достъпни цени – кетърингът за бебешката погача може да бъде евтин и достъпен с нашите услуги. Ние предлагаме
  • Транспорт – ние ще доставим поръчаният от Вас кетъринг до адрес.
  • Условия за поръчка – минимална цена на поръчката е 100 лева. Доставката струва 6 лева. Минимални количества за поръчка – минимум 20 броя от вид.

Често при организиране на кетъринг за погача на бебе, много родители се ориентират към солени сандвичи и хапки, които да балансират менюто на погачата, защото често там има много дребни сладки,торти, бисквитки и сладкиши, които гостите носят. Разгледайте нашите предложения и изберете най-подходящите за Вас. Свържете се с нас, за да обсъдим или да създадем уникално меню за вашите нужди.

 

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram