Кетъринг за Погача на Бебе

Според древните български обичаи, на 40-я ден след раждането, детето се представя пред света. Младите родители се обръщат към нас, за да направят този специален ден още по-запомнящ се, като се доверят на нашия кетъринг за бебешката погача.

Има няколко важни причини да изберете кетъринг услугите ни за този повод. Първо, това спестява много време, което младите родители често не разполагат, за да приготвят всичко необходимо за посрещането на гостите. Професионалните ни кетъринг услуги правят целия процес много по-лек и удобен.

  • Гарантираме Ви високо качество на храната и напитките. Нашата кетъринг фирма се стреми към изключително ниво на обслужване и предлага дългогодишен опит, който гарантира висок професионализъм.
  • Разнообразието от храни, които предлагаме, осигурява разнообразие и удовлетворение за всеки вкус. От сандвичи до изискани хапки, ние предоставяме богат асортимент, който ще удовлетвори всички гости.
  • С нашия дългогодишен опит, ние сме на разположение, за да предоставим съвети и да улесним организацията на събитието. Вярваме, че с подкрепата ни, този специален ден ще бъде незабравим.
  • Нашите кетъринг услуги са достъпни и най-важното – предлагаме доставка на поръчаното Ви кетъринг оборудване и храна. Свържете се с нас, за да обсъдим Вашите изисквания и да създадем специално авторско меню за този прекрасен ден.

Условия за поръчка: минимум 20 бр. от вид, на обща цена минимум 100 лв. Доставката до избрана от Вас локация е с фиксирана цена от 6 лева.

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram