Градински партита и барбекюта

Лятото е време за забавления под открито небе, за споделяне на моменти с приятели и семейство в уюта на градината. За тези, които ценят вкусната храна и безгрижната атмосфера, White Bite Catering предлага специализирани кетъринг услуги за градински партита и барбекюта.

Кулинарно Разнообразие под Откритото Небе

White Bite Catering вярва, че всяко градинско парти е единствено по рода си. Затова предлагаме разнообразие от вкусни и свежи кетъринг хапки, които са подходящи за всякакви вкусове и предпочитания. От изискани предястия до сочни месни ястия и разнообразие от салати – нашите готвачи се грижат за всяка детайлна вкусова нотка.

Барбекю Парти – Грил Забавленията

Когато стане въпрос за барбекю, White Bite Catering се отличава с майсторско владеене на грила. Нашите шеф-готвачи ще се погрижат за предоставяне на изобилие от изкусителни месни деликатеси, поднесени с неповторим вкус. От сочни стекове до ароматни кебапчета – нашата цел е да превърнем Вашето барбекю в незабравим за всички момент.

С White Bite Catering, Вашето градинско парти или барбекю стават повод за истинско гастрономично изживяване. Ние се грижим за всеки аспект от кетъринга, позволявайки Ви да се насладите на моментите с вашите гости. Отделете време да се насладите на храната и атмосферата, а ние ще се погрижим за всичко останало. Очакваме Ви!

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram