Кетъринг за фирмени партита в София

Нашите кетъринг услуги за фирмени партита и събития в гр. София се отличават с високо качество на предлаганите продукти, а също така и с богат опит в организацията на кетъринг събития за големи български и международни компании. Разполагаме със собствена кухня, където нашите опитни готвачи създават изпипани до последния детайл, вкусни специалитети.

Защо да изберете нашите кетъринг услуги за Вашето фирмено събитие?

Преди всичко, гарантираме високото качество на храната, което осигурява удовлетворение на Вашите колеги и партньори. Разбираме важността на всяко събитие и благодарение на нашия дългогодишен опит в сферата на кетъринг услугите, знаем точно как, кога и защо да предложим най-доброто за Вас!

Нашето разнообразие от менюта е съобразено със спецификата на всяко фирмено събитие. При нас имате възможност да наемете и професионален персонал, както и допълнително оборудване като маси и шатри, които ще внесат комфорт и завършеност.

Конкурентните ни цени са допълнителен фактор, който прави кетъринг услугите ни достъпни и атрактивни.

Разгледайте допълнителните услуги, които предлагаме, включително специални кетъринг решения за тематични партита. С дългогодишния си опит и ангажимент към всяко събитие, ние ще направим Вашия празник точно такъв, какъвто си го представяте!

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram