Доставка на храна

Доставката на храна в района на гр. София става все по-популярна поради няколко ключови причини, които правят тази услуга неотменна част за всяка компания.

Разнообразието на предлаганите ястия и менюта е гаранция, че ще имате различни варианти за хранене всеки ден, без да се налага да консумирате едни и същи ястия постоянно. Здравословна, прясна и вкусна, ще даде допълнителна енергия и ще се грижи за поддържаме на здравето на всеки Ваш служител, тъй като ние от White Bite Catering отдаваме голямо значение на качеството на продуктите.

Доставката на кетъринг Ви позволява да разпределяте ангажиментите си според собствените си предпочитания, без да се налага да посещавате заведение за хранене. Вместо това, в комфорта на Вашия дом или офис, можете да се насладите на вкусната храна, която сте избрали, в желания от Вас ден и час.

С нашата услуга Вие избирате от голямо разнообразие от менюта, съобразени с различните вкусове и предпочитания. Разнообразието Ви дава възможност да опитате различни кулинарни изживявания всеки ден.

Така че, ако сте в офис или работите от вкъщи, но времето Ви за готвене е ограничено, доставката на кетъринг от White Bite Catering е идеалното решение. Поръчайте сега и се насладете на вкуса на висококачествена храна, предоставена точно там, където Ви е най-удобно.

За повече информация относно нашите кетъринг услуги в гр. София, включително и за специални събития като балове и карнавали, се свържете с нас!

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram