Декорация с живи цветя

Декорацията с живи цветя ни е истински любима! Това е и един от най-добрите начини да внесете своя стил и индивидуален почерк във всяко служебно събитие, сватба или рожден ден. Ние от White Bite Catering Ви предлагаме възможността да впечатлите гости с умело подбрани авторски аранжировки от живи цветя.

Предимствата да изберете декорация от живи цветя за Вашия специален повод са многобройни! Можем да комбинираме всеки вид и цвят, докато постигнем желаната от Вас визия. Красотата на живите цветя неизменно привлича вниманието и не може да бъде сравнена с изкуствените алтернативи.

Декорирането с живи цветя предразполага креативност и предоставя безброй форми, комбинации и аранжировки, които трудно могат да бъдат създадени по друг начин. Това позволява да се създаде уютна и вълнуваща атмосфера, която ще запомните завинаги.

Едно е сигурно – аранжирането с живи цветя изисква не само усърдие, но и професионализъм. Затова, ние препоръчваме да се доверите на специалисти в областта, които съчетават етикета с огромен опит и креативно мислене. Ние предлагаме цялостен пакет от услуги, включително декорация с живи цветя, което ще ви освободи от грижите около избора и аранжировката им.

Разгледайте и нашите други услуги, включително възможността за доставка на изкусителни ястия, които ще допълнят перфектно Вашия специален момент. Нека заедно направим Вашето събитие незабравимо!

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram