Сервиране на луксозен кетъринг в София – кои са тънкостите?

Сервиране на луксозен кетъринг в София – кои са тънкостите?

Публикувано на 19 юни 2024 г.

На прага на лятото в столицата все по-често се организират бляскави събития. Неповторими лични поводи като абитуриентски бал или сватба несъмнено са една прекрасна възможност да предложите на гостите си луксозен кетъринг в София. И тъй като знаем, че в храненето като неизменна част от празника участват всички сетива, красивото аранжиране на партито и артистичното поднасяне са задължителна част от общата атмосфера. Представете си само – безгрижни, елегантни хора разменят щастливи усмивки над отрупани коктейлни маси… А ако всичко това е само за Вас и Вашите гости? Как бихте искали да изглежда?

Екипът на White bite е тук за Вашите фантазии

Поводи, които са веднъж в живота, изискват специален подход. Всяко момиче (а и всяко момче, но те по-рядко си го признават) си мечтае как ще изглежда в деня на своя бал или своята сватба. В мечтите несъмнено присъства и цялостното усещане за събитието. На нас ни трябва само една ключова дума, за да започнем. В случая, нашата е лукс. 

Луксът не означава непременно баснословни цени. Означава преди всичко внимание към детайла и изобретателност. Комбинацията от последните две ни прави Вашият най-добър избор, когато говорим за луксозен кетъринг в София. Ние добре осъзнаваме, че креативността се проявява не само в декорацията, нещо повече – тя е абсолютно задължителна и когато говорим за храната. 

Изработването на концепция за съставки и поднасяне на храната е съобразено изцяло с Вашите желания и мечти. Професионализмът ни обаче не позволява да Ви дадем неизпълними обещания. Това означава, че можете да се чувствате комфортно да споделите с нас визията си, а ние имаме грижата честно и отговорно да Ви кажем каква част от нея е изпълнима и да предложим варианти там, където нещо е отвъд силите ни. Защото отношенията, изградени върху честност и почтеност са наш приоритет. 

 

Повече свобода за гостите

Независимо, че в центъра им стои един човек или една двойка, партитата са преди всичко социални събития. Луксозните събития предизвикват гостите да се погрижат за външния си вид, за да се почувстват и те бляскави, да допринесат за атмосферата. Ако обаче са на стола през цялото време, хората не могат нито да пококетничат в елегантните си тоалети, нито да се запознаят и да побъбрят непринудено. 

Ето защо да разположите красиво аранжирани хапки и причудливи напитки на коктейлни маси ще Ви позволи да дадете на гостите си необходимата им свобода. Така ще пресъздадете онова бляскаво усещане, характерно за холивудските и кралските събития, които сте виждали по филмите или сте си представяли, четейки някоя любима книга.

Картината е следната: коктейлни маси, облечени в кадифе. Много свещи и дискретно, топло осветление. Сервитьори с отрупани табли разнасят шампанско и Мимози. Сладки и солени лакомства примамват хората на групички около масите. Задушевните разговори прерастват в искрени приятелства. Главните герои в сцената сте самите Вие. А поддържащата роля се пада на White bite – луксозен кетъринг в София.

 

Коктейлите поначало са събития с особен дух. Ето защо не е изненадващо, че все повече хора избират този формат за най-важните поводи в живота си. Изискаността витае във въздуха, но е подправена с точното количество от онова усещане за свобода и динамичност, което прави партито незабравимо. Столицата предлага множество магични места, където Вашият бал или сватба да заблести силно и да остави у най-близките Ви топли спомени за приятно, луксозно, но не сковаващо и формално прекарване. А за храната, която сближава, се доверете на екипа на White bite!

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram