Моминско и ергенско парти с вкусен кетъринг в София

Моминско и ергенско парти с вкусен кетъринг в София

Публикувано на 22 юни 2024 г.

Лятото е сезонът не само на сватбите, а и на моминските и ергенските партита. Шумни, екзалтирани купони или емоционални, идилични вечери на прага на най-важното събитие в живота, всички вариации на темата се нуждаят от парти хапки. Ако Ви предстои да организирате специалната вечер на близка приятелка или приятел, екипът на White bite с удоволствие ще осигури тематичен кетъринг в София. 

Съобразете видовете парти хапки със стила на празника

Закачливи форми, класически сладки и солени вариации, луксозен кетъринг – изборът е подчинен на атмосферата, която искате да постигнете. Така както всяко моминско или ергенско парти е строго индивидуално, различна е и храната като част от него. 

Ако залагате на вечер с шампанско или уиски в популярен rooftop бар, луксозният кетъринг е Вашето решение. В София има редица локации, които предразполагат към разточителство и за тях са подходящи именно такива решения. Тук ключовата дума е “изобретателност” – мисксирането на подходящите съставки е изкуство, приведено в действие само и единствено за Вашите цели. 

Ако пък Вашите булка или младоженец харесват предизвикателствата, парти хапки, съчетаващи различни вкусове, са техните лакомства. Авантюристичното настроение се предава на екипа ка White bite, за да създадем за Вас онези комбинации на ръба на въображението, с които ще станете известни като най-екстравагантните кум/а в цяла София!

Не забравяйте границите на добрия вкус

Вземете предвид, че избраните парти хапки трябва да обхващат вкусовете на всички гости на събитието. Дори и булката или младоженецът да харесват по-особени комбинации, това не означава, че всички гости са на същото мнение. Отделете ясно различните групи – нека на едно място бъдат поставени по-изобретателните вариации, на друго – по-класическите. Така всеки ще разбере лесно на къде да се насочи. Избраната компания за кетъринг в София и персонала на заведението със сигурност ще Ви съдействат в това  начинание. 

Включвайки предпочитанията на всички в избора на храна, ще си гарантирате, че гостите ще си прекарат добре и ще продължават да се чувстват добре и на следващия ден. 

Подберете по-калорични парти хапки

Моминското и ергенското парти са събития, свързани с пиенето на големи количества алкохол. Обикновено адреналинът и екзалтацията пречат на правилната преценка и на другия ден главните и поддържащите герои на партито страдат сериозно. 

Решението, разбира се, е “консумирайте с удоволствие и мярка”. Когато обаче последното липсва, добре е кетърингът да ограничи последствията. Изберете комбинации от вкусове с високо съдържание на мазнини и протеини – една вечер на по-сериозно похапване няма да навреди никому. Уверете се обаче, че избраното заведение в София ще съхранява всички парти хапки по подходящ начин, тъй като високите температури създават допълнителни опасности. 

Изненадайте Вашия човек с персонализиран кетъринг

White bite е една от компаниите за парти хапки в София, която може да Ви предложи възможности за персонализиране на кетъринг. Например, изберете Ваша любима снимка и ние ще я “отпечатаме” върху табла сладки хапки. Приятелят Ви със сигурност ще бъде впечатлен!

Ето още няколко идеи по темата:

  • направете си игра със символично “изяждане” на другия – няколко парти хапки с лика на половинката ще бъдат погълнати за секунди;
  • намерете първата им обща снимка заедно и я поставете върху кетъринга като изненада – дори бъдещият младоженец има опасност да се просълзи тук;
  • изпратете ни послания от всеки гост на партито и ние ще ги пренесем върху парти хапките.

Моминското и ергенското парти са вечери за забава, но и за мъничко носталгия на прага на най-важната житейска стъпка. Забавлението и емоциите са непременно силно наситени, често люшкащи от една в друга крайност, разбира се, само на положителния спектър. Екипът на White bite разбира добре колко отговорна е задачата на кума или кумата, натоварени с организацията на този толкова специален момент – затова сме тук, за да Ви помогнем. За незабравимото събитие в София на най-близкия си приятел се доверете на нас!

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram