Кога е подходящо да се използва корпоративен кетъринг с лого?

Кога е подходящо да се използва корпоративен кетъринг с лого?

Публикувано на 22 юни 2024 г.

Съвременните технологии, съчетани с майсторството в кухнята, позволяват до скоро предвидимият кетъринг за конференции да се превърне в истинско произведение на изкуството. Там, където има корпоративен кетъринг, смело можем да кажем, че се срещат рекламата, вътрешните комуникации, фирмената култура. Пресичането на тези толкова близки, но и толкова различни области именно чрез храната е не друго, а изкуство.

 

Край на скучния кетъринг за конференции

Кафе паузи със сладки и солени хапки, някои месни, други безмесни. Топли напитки и минерална вода. Има хиляди начини да бъде изпълнена задачата “кетъринг за конференции”. Класическият подход, който все още е силно предпочитан, особено за по-сериозни корпоративни събития, също оставя място за творчество. 

Фината намеса на кетъринг компанията се долавя в комбинацията от съставки, чиито вкус нежно нашепва “изисканост”. Не е нужно да “крещим”, за да бъде един корпоративен кетъринг неповторимо допълнение към точно Вашето събитие. Необходимо е да знаем каква искате да бъде цялостната атмосфера, за да впишем перфектно в нея вкусната храна. 

 

Начинът на поднасяне е ключът

Съвременните технологии в областта на кетъринга позволяват Вашето лого да бъде изработено от ядливи материали и да стане част от корпоративното събитие. Не се притеснявайте от символичния акт на “изяждането” на отличителните знаци на компанията. Той може да се превърне в повод за забавление, за разчупване на обстановката, дори да бъде включен в сценария на самата конференция за да “разчупи леда” и да придаде близък, човешки облик на събирането. А от тук и на самата компания. 

Поднасянето на храната прави силно впечатление и Ви предоставя още един начин да отправите послание към Вашия екип и участниците в събитието Ви. Използването на корпоративен кетъринг с лого увеличава разпознаваемостта на Вашата компания, особено тогава, когато в конференцията се включват нови хора, с които тепърва предстои да изградите отношения. Нещо повече – изобретателността и подхода на презентиране подчертават човешкото лице на фирмата, без значение дали тя е голяма или малка. А това, че не се притеснявате да изядете – буквално – най-разпознаваемия елемент от Вашите визуални комуникации говори за чувство за хумор и увереност. Две качества, които са изключително уважавани в съвременния конкурентен бизнес свят. 

 

Доверете се на професионалистите

В опитите си да разчупят добре познатия кетъринг за конференции редица компании без да искат прекрачват границите на добрия вкус. Това е напълно разбираемо – бизнес уменията, които се изискват в различните сфери са много специфични. Затова екипът на White bite е тук, за да Ви помогне да намерите точния баланс между иновативен и класически подход. Ние сме изобретателни, но без да прекрачваме границите на добрия тон и, благодарение на това, че работим за много и различни по същността си събития, можем да Ви помогнем в определянето на изключително тънката граница между вкус и безвкусност. Която се намира всеки път на различно място. 

Всяка компания е уникална в своите послания. Всяко събитие – в своите цели, задачи, комуникации. Ние в White bite сме наясно, че общуването се случва дори там, където е абсолютно неочаквано, че могат да се предават съобщения. В случая, в света на храната. Вярваме, че колкото по-умело съчетавате стандартни и нестандартни канали, за да предавате Вашите корпоративни послания, толкова по-голям успех ще имате и с удоволствие ще бъдем част от него. Хората възприемат информация чрез всичките си сетива, а вкусната храна сближава – тези два постулата в съчетание са абсолютно валидни за всяка конференция. Ние ще Ви помогнем да ги приложите успешно!

прочетете »

Изпратете запитване

Contact Us

Телефон за конакти:

Елица Динкова 0886 272 736
Пламен Динков 088 410 1229

Адрес:

ул. „Ангел Маджаров“ 63, 1853 кв. Челопечене, София

E-mail:

office@wb-catering.com

Последвайте ни:

Страницата ни във Facebook    Страницата ни в Instagram